درب و پنجره آلومینیومی
مزیت های درب و پنجره آلومینیومی
اگر در صنعت ساختمان کار می کنید و به فکر انتخاب درب و پنجره آلومینیومی برای ساختمان خود هستید. در این مقاله به بررسی کامل درب و پنجره آلومینیومی یکی از رایج ترین انواع درب و پنجره می پردازیم.
مزایای درب و پنجره آلومینیومی چیست؟
پروفیل آلومینیومی بادوام و ارزان است. سبک است اما استحکام بالایی دارد. آنها در برابر نور خورشید، آب و هوا و شرایط محیطی مقاوم هستند. آنها دوستدار محیط زیست هستند. آنها در رنگ ها و طرح های متنوع و مقرون به صرفه هستند.
مقاومت بالا
قاب آلومینیومی بادوام تر و همچنین ارزان تر از چوب یا فریم های ساخته شده از آهن و یو پی وی سی است. انقباض و انبساط کمتری دارند.
سازگاری با محیط زیست
آلومینیوم دارای سریع ترین نرخ بازیافت در بین فلزات است.
سبک و بادوام
وزن اینها کمتر از پنجره های آهنی است اما استحکام خوبی دارند.
کاهش اتلاف انرژی ساختمان
درب و پنجره آلومینیومی می توانند جذب گرما یا اتلاف گرما را تا 60 درصد بهبود بخشند. مصرف گاز طبیعی در سیستم های گرمایش خانه کاهش می یابد. مقاومت در برابر نور خورشید و شرایط جوی و محیطی
تنوع رنگ
در طیف وسیع و متنوعی از رنگ ها وجود دارند و با هر سلیقه ای مطابقت دارند.
نصب سریع و آسان
نصب آنها به دلیل سبک وزنی آسان است.
امکان ایجاد انواع طرح های دکوراتیو
انعطاف پذیری زیادی دارند و برای پنجره هایی با اندازه و ابعاد مختلف قابل طراحی هستند.
نگهداری آسان
به دلیل مقاومت در برابر خوردگی، پس از نصب نیاز به نگهداری بسیار کمی دارند. می توان از یک اسفنج مرطوب برای تمیز کردن استفاده کرد.
قیمت ارزان تر
آنها مقرون به صرفه و راحت هستند.
این ویژگی های مثبت باعث استفاده گسترده از درب و پنجره های آلومینیومی در پنجره های دوجداره و درب ساختمان ها شده است.
قیمت درب و پنجره آلومینیومی
عوامل متعددی بر قیمت درب و پنجره آلومینیومی تاثیر می گذارد. هر کدام از این فاکتورها بسته به بودجه خود گزینه های مختلفی برای انتخاب دارند که می توانید فاکتور مورد نظر را برای خرید و نصب درب و پنجره آلومینیومی انتخاب کنید. برخی از عوامل موثر بر قیمت پنجره دوجداره عبارتند از:
وزن آلومینیوم خالص مصرفی را محاسبه کنید
قیمت پلی آمید
محاسبه هزینه تولید
هزینه رنگ و آندایزینگ
محاسبه قیمت یراق آلات
هزینه حمل و نصب پنجره
نوع شیشه
ابعاد کامل
ترخیص و تعداد اتصالات
کیفیت تولید
دستگاه های مورد استفاده در ساخت و ساز
کیفیت جوش
فرم عملکردی پروفایل
سایر هزینه ها
چه عواملی بر قیمت درب و پنجره آلومینیومی تاثیر می گذارد؟
عوامل مختلفی بر قیمت درب و پنجره های آلومینیومی تاثیر می گذارد. از عوامل تاثیر گذار در نرخ درب و پنجره آلومینیومی می توان به وزن آلومینیوم صرف شده ، خرج و مخارج تولید و رنگکاری ، احتساب نرخ ابزار آلات و شیشه، هزینه نصب و حمل و نقل اشاره کرد.
در مقاله عوامل موثر بر قیمت درب و پنجره آلومینیومی را به تفصیل توضیح دادیم.
برای بررسی زیباترین و جدیدترین مدل های درب و پنجره آلومینیومی می توانید با کارشناسان ما تماس بگیرید.
کارشناسان فرازمد با کمال میل به شما کمک و راهنمایی خواهند کرد. سپس با ما تماس بگیرید.
انواع درب و پنجره دوجداره آلومینیومی کدامند؟
1- درب و پنجره آلومینیومی معمولی
جزو اولین سری پنجره های آلومینیومی بود.
2- درب و پنجره های دوجداره آلومینیومی عایق حرارتی
عایق حرارتی به معنای عایق حرارتی است. به منظور کاهش ضریب انتقال حرارت در آلومینیوم، در این نوع پنجره ها پروفیل های آلومینیومی با نوارهای پلی آمیدی به یکدیگر متصل می شوند.
درب و پنجره های دوجداره آلومینیومی از جمله پرطرفدارترین درب ها و پنجره هایی هستند که امروزه در ساختمان سازی مورد استفاده قرار می گیرند. دو نوع عایق حرارتی و معمولی وجود دارد که به معرفی آنها می پردازیم.
1- درب و پنجره آلومینیومی معمولی درب و پنجره آلومینیومی نرمالی
در زمان های گذشته بسیار قابل استفاده بود. برای ساخت این نوع درب و پنجره های آلومینیومی از آهن آجدار برای اتصال آنها به یکدیگر استفاده می کردند. قابلیت نصب هر نوع پنجره دوجداره را داشتند اما قاب پنجره ها خاصیت عایق مناسبی نداشتند و باعث اتلاف انرژی می شدند.
آنها با استفاده از پروفیل های آلومینیومی اکسترود شده درب و پنجره های آلومینیومی ساده یا معمولی را تولید و مونتاژ می کنند. پنجره های معمولی به دوجداره نیز معروف بودند، اما در بررسی های انجام شده با استانداردهای درب و پنجره دوجداره، ویژگی های نوع معمولی مورد تایید قرار نگرفت و نام آن از دوجداره به آلومینیوم مخصوص تغییر یافت.
از مزایای درب و پنجره های معمولی می توان به دوام، تنوع در طرح و رنگ، رنگ پذیری و ثبات رنگ اشاره کرد.
سیستم های معمولی درب و پنجره آلومینیومی از قسمت های اصلی و کلی زیر تشکیل شده اند:
قاب پروفیل یا چوب
پروفایل لانگ
مشخصات سریال
پروفایل زوار
واشرهای epdm
اتصالات
مزایای درب و پنجره دوجداره آلومینیومی معمولی
پنجره دوجداره آلومینیومی معمولی در برابر نور خورشید مقاوم بوده و کمتر دچار تغییر رنگ یا به اصطلاح محو شدن می شود. این یکی از اصلیترین عوامل انتخاب این مورد از پنجره است.
مقاومت بالایی در برابر خوردگی و زنگ زدگی دارد و تا زمانی که لایه محافظ روی آلومینیوم خراشیده و از بین نرود پوسیدگی و خوردگی ندارد.
از آنجایی که می توان آن را در صورت عدم نیاز بازیافت کرد و پس از چند سال استفاده، می توان آن را با قیمت مناسب به فروش رساند.
تنوع بالا در رنگ پذیری
معایب درب و پنجره های آلومینیومی معمولی یا ساده
این پنجره ها باید سوراخ یا پرس شوند تا در برابر ضربه مقاومت کنند تا با کوچکترین ضربه ای ترک هایی در کناره های آنها ظاهر نشود. در غیر این صورت فشار وارد شده توسط وزن شیشه باعث انحراف گوشه های پنجره از حالت عادی می شود.
در صورت استفاده از شیشه های سایز بزرگ یا لمینت های با وزن بالا، احتمال آسیب دیدن پنجره وجود دارد. برای جلوگیری از چنین مشکلاتی، بهتر است قبل از انتخاب یک پروفیل معمولی، مطمئن شوید که می توان کناره ها را فشار داد یا سوراخ کرد.
پروفیل آلومینیومی معمولی نسبت به پنجره های آلومینیومی با ترمال بریک عایق حرارتی کمتری دارد.
2- درب و پنجره آلومینیومی ترمال بریک
پنجره دوجداره آلومینیومی ترمال بریک از انواع پنجره های عایق حرارتی است که با استفاده از آخرین تکنولوژی ساخته شده است. ترمال بریک به معنی ترمال بریک می باشد و دلیل نامگذاری آن ساختار این نوع پنجره می باشد.
از آنجایی که ضریب انتقال حرارت در آلومینیوم بالاست، در این نوع پنجره ها پروفیل های آلومینیومی با نوارهای پلی آمیدی به یکدیگر متصل می شوند.
نوارهای پلی آمید از الیاف شیشه ای متراکم ساخته شده اند که فشار و حرارت بالا را تحمل می کنند و با این ویژگی باعث ایجاد عایق حرارتی و کاهش اتلاف انرژی می شوند.
بنابراین با این ساختار و استفاده از پنجره های دوجداره شاهد عایق بودن در برابر سرما، گرما، لرزش و صدا خواهید بود.
پنجره های آلومینیومی دوجداره ترمال بریک با مزایایی که دارد، بهترین نوع پنجره در ساخت و ساز است.
مزایای درب و پنجره های دوجداره آلومینیومی ترمال بریک
در این سیستم پلی آمید با استفاده از ماشین آلات مخصوص بین دیواره های داخلی و خارجی پروفیل سوراخ می شود و بنابراین نفوذ گرما، سرما، لرزش و صدا به داخل ساختمان به صفر می رسد.
پروفیل های قاب و بازشو با جوش به هم متصل می شوند و اتصالات با پیچ، پرچ و سوراخ کن در این پنجره ها از استحکام بالایی برخوردار است. بنابراین شاهد استحکام و دوام پنجره های آلومینیومی عایق حرارتی هستیم.
استحکام و طول عمر بالا
عایق حرارتی
در ساخت پنجره های دوجداره آلومینیومی عایق حرارتی، یک لایه پلی آمید به پروفیل آلومینیومی اضافه می شود، بنابراین در برابر حرارت عایق می شود.
1- ضد آب
2- عایق صدا
3- در دسترس نیست
4- وفق دادن خود با محیط زیست و قابلیت بازیاف دوباره
5- دوام زیاد در مقابل آلودگی محیطی هوا و گرد و غبار
6- سبک وزن و در عین حال مقاوم در برابر فشار باد
7- زیبایی فوق العاده، تنوع رنگی زیاد (داخل و بیرون پنجره)
8- قابل اشتعال نیست
9- وزن کم
10- ایمن در برابر سرقت و زلزله
مقاوم در برابر تغییر رنگ و شکل در اثر عوامل محیطی مانند نور خورشید، باران، زمان
تمامی مدل های این نوع دارای ویژگی فر شدن با پرس یا دریل می باشند. این پنجره ها با پرس یا سوراخ کاری ساخته می شوند.
پنجره آلومینیومی دوجداره Thermal Brick دارای مزایای زیادی است که آن را به گزینه ای بسیار مناسب برای پنجره های ساختمانی تبدیل می کند.
نوع آجر حرارتی قیمت بالاتری نسبت به نمونه معمولی دارد که البته این اختلاف قیمت به دلایلی به دلیل وزن پروفیل آلومینیومی به کار رفته در ساخت پنجره های این نوع کاملا
منطقی است.
انواع سیستم های درب و پنجره بازشو
سیستم های بازشو درب و پنجره های دوجداره آلومینیومی متفاوت بوده و در دسته بندی های مختلفی ساخته می شوند. این موارد عبارتند از:
کشویی
لولا
ماشین
آکاردئون
بلند کنید و رانندگی کنید
پنجره دو طرفه
کالینگی
محوری
انواع شیشه برای درب و پنجره آلومینیومی
شیشه ها می توانند تک جداره یا ساده، دو جداره، هوشمند و … باشند. در انواع مختلف تولید می شود.
شیشه ساده یا تک جداره برای درب و پنجره آلومینیومی
اولین نوع و ساده ترین مدل موجود برای پنجره های آلومینیومی شیشه های تک جداره می باشد. ضخامت این مدل متنوع بوده و در ضخامت های بین 2 تا 20 میلی متر تولید می شود. مات، رفلکس و غیره از شیشه های تک لعاب.
لازم به ذکر است که در انواع مختلفی تولید می شوند از جمله اینکه مدل های مات و طرح دار عموماً برای فضاهای خصوصی تر خانه مناسب هستند زیرا می توان از آنها برای محدود کردن دید استفاده کرد.
مدل رفلکس یا انعکاسی با افزودن یک ماده روکش در بالای شیشه فلوت ساخته می شود که نور خارجی را در روز منعکس می کند و نفوذ نور خورشید را به داخل خانه کاهش می دهد و در شب برعکس عمل می کند.
شیشه دوجداره برای درب و پنجره آلومینیومی
رایج ترین و بهترین مدل برای استفاده در هر مدل پنجره ای شیشه دوجداره یا چند جداره است که می توان گفت مهمترین مزیت این شیشه ها مقاومت بسیار بالا در برابر حرارت و آلودگی صوتی است.
انواع دیگر شیشه
انواع دیگری از شیشه وجود دارد که بسته به محیط مورد نظر می توان آنها را با شیشه های تک جداره یا دو جداره ترکیب کرد.
پنجره لولایی و لولایی
قیمت روز درب و پنجره دوجداره آلومینیومی فرازمد درب آکاردئونی
آلومینیوم
آلومینیوم یکی از متداول ترین مواد برای ساخت پروفیل در و پنجره است و از گذشته تا به امروز در صنعت ساختمان استفاده می شود. آلومینیوم سبک وزن است و در مقایسه با آهن برای تولید درب و پنجره مناسب تر است. پنجره های آلومینیومی دارای فریم، رنگ، یراق آلات و دهانه های متنوعی هستند.
آلومینیوم متالیک نقره ای با روکش فلزی نرم، سبک وزن و بسیار انعطاف پذیر است. یکی از ویژگی های مهم آلومینیوم سبک بودن و عدم زنگ زدگی آن است. پروفیل اکستروژن آلومینیوم یکی از پرکاربردترین قطعات آلومینیوم به حساب می آید.
بسیاری از ما درب و پنجره های آلومینیومی قدیمی را به یاد داریم که نسل اول درب و پنجره های غیر آهنی بودند و عایق بهتری نسبت به پنجره های آهنی داشتند. بنابراین پس از ورود به بازار با استقبال بسیار خوبی از سوی مردم مواجه شدند.
پروفیل آلومینیومی
پروفیل در لغت به معنای ثابت کردن بخش در یک طول مشخص است. در دنیای فلز و ساختمان، پروفیل ها انواع مختلفی دارند. کاربرد اصلی پروفیل ها ساخت درب و پنجره فلزی است.
برای تولید پروفیل آلومینیوم ابتدا ماده اولیه ای به نام بیلت آلومینیومی تحت فشار بسیار بالا و دمای مناسب قرار می گیرد. سپس از قالب های مخصوص عبور داده می شود.
به این ترتیب ماده اولیه تغییر شکل می دهد و به شکل دلخواه می رسد.
در نتیجه عملیات حرارتی و اعمال فشار بالا به فلز آلومینیوم، ماده اولیه کاملاً تغییر شکل مییابد و در نتیجه پروفیل آلومینیوم تولید میشود.
در اثر عملیات حرارتی و تحت فشار بالا قرارگرفتن فلز آلومینیوم، ماده اولیه بطور کامل تغییر فرم میگیرد و تبدیل به پروفیل آلومینیومی میشود.
پروفیل های آلومینیومی هنگام استفاده با پنجره های دوجداره کاملا عایق هستند و دیگر سرما، گرما، گرد و غبار یا صدا از آنها عبور نمی کند.
انواع پروفیل درب و پنجره آلومینیومی
پروفیل فریم: برای قاب درب یا پنجره دوجداره استفاده می شود.
ارسی یا پروفیل ارسی: جزء بازشوی پروفیل درب که بزرگتر از یک نوع پنجره است.
پروفیل مولیون: این پروفیل به عنوان یک ستون افقی یا عمودی در داخل قاب پنجره با استفاده از بست میلیونی استفاده می شود.
پروفیل های جانبی: طیف گسترده ای از پروفیل ها که مکمل درب و پنجره های دوجداره آلومینیومی هستند. این موارد عبارتند از: پنجره های دو جداره و سه جداره، پروفیل 90 درجه، پروفیل ارتفاعی، کانکتورها، پنل UPVC و غیره.
حرف آخر
ما به عنوان شرکت فرازمد دو پنجره فعالیت خود را در زمینه تولید و کاربرد انواع نمای ساختمان مدرن آغاز کردیم. ما شروع به تولید جدیدترین پنجره های دوجداره به صورت خودکار با استفاده از پروفیل های آلومینیومی کرده ایم.
برای سفارش و خرید درب و پنجره دوجداره آلومینیومی می توانید با کارشناسان فرازمد تماس بگیرید.